Om oss

Din leverandør innen vann og avløp

Høytrykksteknikk AS er en bedrift som jobber innenfor vann- og avløpsteknikk. Vi er en del av VA365, hvor vi til sammen er ca. 200 ansatte og 85 biler fordelt på 16 avdelinger. Vårt Geografiske kjerneområde er Bodø og Nordland. Men vi utfører større oppdrag over hele landet.

Spesialtjenester

Vi leverer spesialtjenester til vann- og avløpsbransjen, og våre kunder er kommunale og statlige foretak/etater, entreprenører, rørleggere, forsikringsselskap, borettslag/sameier samt privatpersoner. Vi disponerer en moderne og miljøvennlig utstyrspark, som i dag består av fullt utstyrte servicebiler, bil for lekkasjesøk, biler for rørinspeksjon/spyling samt tilhengere for trykkprøving og desinfisering.

Kompetanse

Våre ansatte har nødvendig kompetanse og sertifiseringer for de ulike arbeidsområdene og med lang erfaring innen bransjen løser vi de fleste typer oppdrag. Et omfattende kontaktnett gjør at vi kan levere alle typer tjenester knyttet til kvalitetssikring og feilsøking av VA-anlegg. Vi er sentralt godkjent og er mesterbedrift innen rørleggerfaget

Nyheter

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.